Dementie Ziekte van Alzheimer Alkylglycerol Ecomer®

https://dementie.nl/       https://www.alzheimer-nederland.nl/

Het aantal personen met dementie in 2016 in Nederland wordt geschat tussen de 254.000 en 270.000 personen. In 2016 zijn er naar schatting 9.000 mannen en 15.300 vrouwen voor het eerst geregistreerd met de diagnose dementie door een huisarts. Trend in aantal mensen met dementie.

Recente wetenschappelijke studies, vooral in Japan, Portugal en Nederland (1) (2) bevestigen een klinische ervaring voor een complementair gebruik van alkylglycerol. (1) (2).

Plasmalogenen, lipiden die van cruciaal belang zijn voor neurodegeneratieve aandoeningen, zoals dementie en Alzheimer.

Wat zijn Plasmalogenen:

“De plasmalogenen zijn fosfolipide-analogen (lipiden die een belangrijk onderdeel vormen van alle celmembranen) die worden aangetroffen in de myeline(schede) van neuronen. Ze spelen een specifieke rol bij de binding van membraaneiwitten. “

Met andere woorden, Plasmalogenen zijn essentieel voor het herstel en de bescherming van neuronen. 

Het is bekend dat bij mensen met de ziekte van Alzheimer (ook Schizophrenie) en het aan ouderdom eigen verminderde werking van hersenen (zogenaamd neuro-degenratieve zekten) plasmalogenen in de hersenen en het bloed sterk verlaagd zijn (3) (4) : 20% afname in de hersenen hippocampus en 50% in bloed .

In 2014 heeft wetenschapper Paul L. Wood aangetoond dat  bij patiënten met schizofrenie er sprake is van waarden van plasmalogenen  minder van 20% tot 45%  ten opzichte van het gemiddelde (5). Dit kan  van invloed neuronale (hersen) functie bij neurodegeneratieve ziekten  zoals Alzheimer en schizofrenie.

Samenvattend  : Plasmalogen-waarden bij mensen met neurodegeneratieve aandoeningen blijken abnormaal laag te zijn.

Ecomer en Alkylglycerols, een preventie voor de ziekte van Alzheimer 

In gesprekken met Professor Michael Crawford van het Imperial College London (wereldberoemde specialist van de hersenen), is gesproken over andere  nog steeds ondergewaardeerd eigenschappen die  alkylglycerolen  (Ecomer®) beschikken in het menselijk lichaam met betrekking toto plasmalogenen . Alkylglycerolen , ultra-zuivere en bio-beschikbaar  voor Ecomer ®, zijn uniek lipiden en herhaaldelijk erkend voor hun effecten op het menselijk lichaam  voor  een algemene immuniteit,  het voorkomen van  verkoudheid  en  ontgiften van het lichaam van zware metalen.

 

Professor Michael Crawford van het Imperial College London Institue of Brain Chemistry and Human Nutrician.

Volg link voor buitengewonen informatie over het belang, de meerwaarde van zee voeding / nutricials zoals alkylglycerolen van zee dieren.

http://www.ibchn.org.uk/video.html

 

Een team van onderzoekers in Portugal heeft aangetoond in 2014 dat de inname  alkylglycerolen ondersteunend bleek bij een ongebruikelijk lage plasmalogenen niveau, en ook kan helpen bij het herstel van ziek weefsel  (2). Bovendien toont de ervaring een  verbetering van zenuwfuncties aan . De resultaten zijn helder (vertaling uit het Engels):

”  Plasmalogensiveaus  waren significant verhoogd in vergelijking met placebo. ”
” Bovendien blijkt zenuwgeleiding in perifere zenuwen te zijn verbeterd. ”
” Dit onderzoek laat een gunstige effect zien  van een gebruik van alkylglycerol bij een tekort aan
Plasmologènen.

Samengevat  : de Alkylglycerolen in Ecomer® worden omgezet in Plasmalogenen zodra ze door het menselijk lichaam mensen zijn gesynthetiseerd. Een dagelijkse inname van Ecomer® helpt bij het voorkomen ​​van de ziekte van Alzheimer en dementie.

Ecomer® om neurodegeneratieve ziekten te voorkomen

Ter voorkoming van neurodegeneratieve ziekten, is een ondersteunende dagelijks gebruik van 2 softgel capsules aan te bevelen als u ouder bent dan 50 jaar.

Bij de hoofdmaaltijd in te nemen.

Ingeval u gediagnostiseerd bent voor een neuro degeneratieve ziekte, is de aanbeveling dagelijks 2x of 3x een tweetal softgel capsules bij de maaltijd te gebruiken.

Referenties 
1. Katafuchi, T. et al. 2012. Effecten van plasmalogenen op systemische lipopolysaccharide-geïnduceerde gliale activering en β-amyloïde accumulatie bij volwassen muizen. Ann. NY Acad. Sci. 1262: 85-92. 

2. Alkylglycerol redt plasmalogeenniveaus en pathologie van fosfolipide-deficiëntie-deficiënte muizen, Brites et al. 2012. Plosone 6 (2D12): e28539. 
3. Goodenowe, DB et al. 2007. Perifere ethanolamine-plasmalogeendeficiëntie: een oorzakelijke factor bij de ziekte van Alzheimer en dementie. J. Lipid Res. 48: 2485-2498. 
4. Guan, Z., et al. 1999. Afname en structurele modificaties van phosphatidylethanolamine plasmalogen in de hersenen met de ziekte van Alzheimer. J. Neuropathol. Exp. Neurol. 58: 740-747.
5. Disfunctionele plasmalogondynamica in het plasma en bloedplaatjes van patiënten met schizofrenie. Wood PL, et al. Schizophr Res. 2015.

Bron: Nutrilys vrjjdag 22 september 2011 Thierry Lerond

https://blog.nutrilys.com/sante/ecomer-les-alkylglycerols-et-la-maladie-dalzheimer/